Koulutukset


6. KOULUTUS ”Hevosyrittäjän lakitietoutta”

Aika: tiistai 13.8. klo 12-16
Paikka: Tampereen ammattikorkeakoulu

Huomioitavaa vuokrasopimuksissa ja hevoskaupassa

  • Miten minimoida riskit elinkeinokaupassa myyjän roolissa - kauppakirjat
  • Asiakas joka jättää vuokrat maksamatta: miten voidaan varautua sopimuksessa
  • Työehtosopimuksen tulkintaa

Kouluttaja:
asianajaja Antti Linna

Antti Linnalla
on laaja-alaista erityisosaamista eri oikeudenaloihin liittyvästä riidanratkaisusta ja oikeudenkäynneistä niin yleisissä tuomioistumissa kuin kansainvälisissä välimiesmenettelyissäkin. Lisäksi Linna avustaa ja konsultoi eri alojen yrityksiä ja niiden hallituksia mm. sopimusoikeuteen, rahoitukseen, yritysjärjestelyihin ja osakeyhtiölakiin liittyvissä asioissa. Linna hoitaa säännöllisesti myös mm. työoikeuteen, asunto-osakeyhtiöihin ja rakentamiseen, yhdistysoikeuteen sekä maksukyvyttömyysjuridiikkaan liittyviä toimeksiantoja. Esteharrastuksensa kautta Linnalla on lisäksi poikkeuksellista osaamista hevosjuridiikkaan liittyvissä kysymyksissä.

 

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN


7. KOULUTUS ”Toimivat talliratkaisut”

Aika: tiistai 3.9. klo 12-16
Paikka: Tampereen ammattikorkeakoulu

Työn minimointi, kustannusten säästö ja energiaratkaisut

Koulutuksessa käsitellään miten työtä voisi optimoida parhaiten, tallien uusia mahdollisuuksia rakentamisessa, lannan hyödyntämisessä ja edullisissa energiaratkaisuissa.

 

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN


8. KOULUTUS ”Talliyrittäjän fysiikka”

Aika: tiistai 1.10. klo 12-16
Paikka: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tietoa ravitsemuksesta ja kuormitusfysiologiasta. Pienilläkin asioilla voi saada isoja muutoksia.  Mahdollisuus kuntomittauksiin; puristusvoima, kehonkoostumus.

Kouluttaja Ilkka Piiroinen on terveystieteen maisteri ja hän on kiinnostunut näyttöön perustuvasta tiedosta ihmisen terveyden edistämisessä. Hän toimii opetustehtävien lisäksi TAMK:n yrittäjäpainotteisessa Proakatemiassa tiimivalmentajana.  Hevosiin liittyen, hän on aiemmin ollut mukana muun muassa hevossimulaattorin kaupallistamisprojektissa

 

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN


KYSY LISÄÄ TAI EHDOTA KOULUTTAJAA/SISÄLTÖÄ

Pakollinen
Pakollinen
Pakollinen