Jatkuvat koulutukset

Koulutuset ovat tarkoitettu pirkanmaalasille hevosalan yrittäjille tai yrittäjäksi aikoville

firstbeat_logo_2013.jpg

Hyvinvointianalyysi

"Firstbeatin Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi."  (Firstbeat Technologies Oy).

Firstbeat-esittelyvideo

Mittauksen  hinta 150 €/per mittaus, josta hanke maksaa 50%. Omavastuuosuus mitattavalle 75 €.

Lisätietoa: Piia Tarnanen (piia.tarnanen(at)tuni.fi)

HUOM! Mittaukseen on mahdollista osallistua vain kerran, mutta suosittelemme hyvinvointisi seurantaan uusintamittausta 3-6 kk kuluttua ensimmäisestä mittauksesta.


Firstbeat-alkumittaus

75 e (sis. mittauksen, henkilökohtaisen analyysin ja palautekeskustelun)


Firstbeat-seurantamittaus

75 € (sis. mittauksen, henkilökohtaisen analyysin ja palautekeskustelun sekä erillisen seurantaraportin)

 

 


Hyvinvointi ja stressihallinta keskustelut

Yksilötapaamisissa jutellaan hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyvistä teemoista. Keskustelut toteutetaan psykologi Riikaelina Susipolun johdolla kahdella tapaamisella, jotka ovat sovittavissa osallistujien aikataulujen mukaan.


Yksilötapaaminen 95 e (sis. 2 tapaamiskertaa)
 

 

 

Talousasioiden tietopaketti verkossa opiskellen

Osaatko arvioida ja suunnitella oman yrityksesi taloutta? Tiedätkö, mistä kirjanpidon tulos muodostuu ja miten siihen voi vaikuttaa?

Talousosaamisen parantamiseen on nyt tarjolla verkkokurssi, jonka voit opiskella oman aikataulun mukaisesti 1.10.2019- 30.4.2020 välisenä aikana.  Itsenäisen verkko-opiskelun aikana on mahdollista esittää kysymyksiä kurssin opettajalle Kati Kouhia-Kuusistolle ja kurssin lopuksi on mahdollisuus henkilökohtaiseen tapaamiseen tai puhelinkeskusteluun hänen kanssaan keskittyen oman yrityksesi talousasioihin.

Verkkokurssille voi ilmoittautua jo nyt!

Hinta 45 e /per hlö

 

Persoonallisuustyypit -koulutus

(ei enää saatavilla)

Koulutuksen tavoitteena oman persoonallisuuden parempi tunnistaminen.

Sisältää persoonallisuustestauksen.