Jatkuvat koulutukset

Firstbeat  firstbeat_logo_2013.jpg

Firstbeatin Hyvinvointianalyysi kuvaa palautumisesi riittävyyttä ja auttaa tunnistamaan stressaavat tekijät työssä ja vapaa-ajalla. Hyvinvointianalyysi arvioi unen laatua ja riittävyyttä sekä auttaa löytämään ratkaisun paremman palautumisen saavuttamiseksi. Hyvinvointianalyysi kertoo, oletko riittävän aktiivinen ja onko harjoittelusi riittävän tehokasta saadakseen aikaan positiivisia terveysvaikutuksia ja kohottaakseen kuntoasi. Pienilläkin muutoksilla voit parantaa hyvinvointiasi merkittävästi.  (Firstbeat Technologies Oy).

Firstbeat-esittelyvideo

Normaali hinta mittaukselle on 150 e. Hankkeen osallistujille hinta 75 e, hanke maksaa siis puolet mittauksesta. 

Firstbeat-mittaus 75 e (sis. mittauksen, analyysin ja palautekeskustelun)

ILMOITTAUDU MITTAUKSEEN

 

Hyvinvointi, pienryhmäkeskustelut ja yksilötapaamiset

Joko pienryhmissä tai yksilötapaamisina jutellaan hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyvistä teemoista osallistujien toiveiden pohjalta.
Keskustelut toteutetaan psykologin johdolla kahdella tai kolmella tapaamisella, jotka ovat sovittavissa osallistujien aikataulujen mukaan. Keskustelujen sisältöjä voidaan muokata osallistujien toiveiden mukaan ja toiveita voi lähettää suoraan psykologi Riikkaelina Susipolulle, riikkaelina.susipolku@tuni.fi.

Pienryhmäkeskustelu 95 e (sis. 3 tapaamiskertaa)
Yksilötapaaminen 95 e (sis. 2 tapaamiskertaa)

 

ILMOITTAUDU PIENRYHMÄÄN


Talousymmärrys

Kati Kouhia-Kuusiston pitämät pienryhmät talousosaamisesta koskien erityisesti kannattavuuden parantamista ja talousymmärryksen lisäämistä. Pienryhmät tapaavat kolme kertaa, 2 h kerralla. Ajat sovitaan ryhmäkohtaisesti.

Hinta 45 e + alv/ yritys.

ILMOITTAUDU PIENRYHMÄÄN 


Persoonallisuustyypit talliyhteisöissä  

Ensimmäisestä persoonallisuuskoulutuksesta tuli palautetta, että tätä aihepiiriä tarvittaisiin lisää ja testejä haluttaisiin tehdä talliyhteisöille.

Tiina Brandt voi tarvittaessa tulla kullekin tallille puhumaan näistä persoonallisuusasioista ja kertomaan millainen persoonallisuusdynamiikka juuri teidän tallin henkilöstöllä on ja mitkä ovat mahdolliset vahvuudet ja heikkoudet.  Ennen persoonallisuuskoulutusta jokainen osallistuja täyttää etukäteen persoonallisuustestin.

Koulutuksen hinta per talliyhteisö on 125 e + alv. sisältäen testit (arvo 50 e/hlö) ja palautetilaisuuden.

TILAA KOULUTUS TALLIYHTEISÖLLE